Skip links

Solliciteren bij PZC Dordrecht

Heb jij het gevoel dat PZC Dordrecht voor jou de werkgever is waar jij je talenten verder kunt ontwikkelen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je kunt gericht solliciteren op een vacature maar ook een open sollicitatie sturen. Wij gaan dan op basis van jouw profiel kijken welke mogelijkheden er zijn. Bij het solliciteren vragen we je om je gegevens in te vullen, je motivatie kenbaar te maken en je cv bij te voegen. Je ontvangt van ons vanzelfsprekend een bevestiging van ontvangst zodra je jouw sollicitatie hebt ingediend. Zien wij aanknopingspunten voor een verdere kennismaking? Dan drinken we graag een kop koffie (of thee) met jou!

Solliciteren op een vacature

Solliciteer je op een vacature? Dan wordt jouw sollicitatie direct meegenomen in de betreffende selectieprocedure. Zijn we positief dan ontvang je een uitnodiging voor één of meerdere gesprekken. Zien we de match niet, dan krijg je van ons ook bericht met de reden van afwijzing, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteren voor onze talentenpool

Kom je niet in aanmerking voor één van de vacatures of zijn de vacatures op onze website niet wat je zoekt? Dan kun je ook solliciteren voor onze talentenpool. Op basis van je motivatie en cv gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zien we raakvlakken, dan ontvang je een uitnodiging voor een oriënterend gesprek of een bericht dat we je sollicitatie in portefeuille houden. Als zich in de toekomst een interessante optie voordoet, nemen we graag contact met je op.

Op gesprek en daarna

Na één of meer gesprekken ontvang je altijd een terugkoppeling van ons. Als de keuze op jou is gevallen, praten we graag met je verder over de aanstelling, arbeidsvoorwaarden en overige formaliteiten. Dit vindt plaats in een persoonlijk gesprek met een P&O-adviseur. Hier kun je ook alle vragen stellen die je nog hebt. Je ontvangt van ons een aanbieding op papier. Als jij net zo enthousiast bent over ons als wij over jou, hoef je daarna alleen nog maar de arbeidsovereenkomst te tekenen.

Je eerste werkdag

Voorafgaand aan je eerste werkdag neemt je leidinggevende contact met je op zodat je weet wat je kunt verwachten. We zorgen ervoor dat er een ‘buddy’ voor je klaarstaat. Een collega die je inwerkt, begeleidt en wegwijs maakt binnen de organisatie. Na drie maanden evalueren we je eerste periode bij PZC Dordrecht en horen we vooral graag hoe het met je gaat en of alles gaat zoals je had verwacht.

Introductiedag nieuwe medewerkers

Ergens in de eerste maanden ontvang je een uitnodiging voor de introductiedag voor nieuwe medewerkers. Deze volg je in werktijd en je leidinggevende houdt hier rekening mee. Tijdens de bijeenkomst willen wij jou graag beter leren kennen, leer je andere nieuwe collega’s kennen en ontvang je informatie over onze organisatie, waar we voor staan en wat we met elkaar delen. Want juist daarin schuilt onze kracht: we vormen een écht en hecht team dat betrokken is bij elkaar en erop gericht is om je vooruit te helpen!


Heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die vermeld staat in de vacature. Staat jouw vacature er niet tussen? Solliciteer dan voor onze talentenpool.