Skip links

Solliciteren bij PZC Dordrecht

Heb jij het gevoel dat PZC Dordrecht voor jou de werkgever is waar jij je talenten verder kunt ontwikkelen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je kunt gericht solliciteren op een vacature maar ook een open sollicitatie sturen. Wij gaan dan op basis van jouw profiel kijken welke mogelijkheden er zijn. Bij het solliciteren vragen we je om je gegevens in te vullen, je motivatie kenbaar te maken en je cv bij te voegen. Je ontvangt van ons vanzelfsprekend een bevestiging van ontvangst zodra je jouw sollicitatie hebt ingediend. Zien wij aanknopingspunten voor een verdere kennismaking? Dan drinken we graag een kop koffie (of thee) met jou!

Solliciteren op een vacature

Solliciteer je op een vacature? Dan wordt jouw sollicitatie direct meegenomen in de betreffende selectieprocedure. Zijn we positief dan ontvang je een uitnodiging voor één of meerdere gesprekken. Zien we de match niet, dan krijg je van ons ook bericht met de reden van afwijzing, zodat je weet waar je aan toe bent.

Solliciteren voor onze talentenpool

Kom je niet in aanmerking voor één van de vacatures of zijn de vacatures op onze website niet wat je zoekt? Dan kun je ook solliciteren voor onze talentenpool. Op basis van je motivatie en cv gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zien we raakvlakken, dan ontvang je een uitnodiging voor een oriënterend gesprek of een bericht dat we je sollicitatie in portefeuille houden. Als zich in de toekomst een interessante optie voordoet, nemen we graag contact met je op.

Op gesprek en daarna

Na één of meer gesprekken ontvang je altijd een terugkoppeling van ons. Als de keuze op jou is gevallen, praten we graag met je verder over de aanstelling, arbeidsvoorwaarden en overige formaliteiten. De P&O-adviseur is hiervoor jouw contactpersoon. Alle vragen die je nog hebt, kun je aan hem of haar stellen. Je ontvangt van ons een aanbieding op papier. Als jij net zo enthousiast bent over ons als wij over jou, hoef je daarna alleen nog maar de arbeidsovereenkomst te tekenen.

Je eerste werkdag

Voorafgaand aan je eerste werkdag ontvang je een introductiefilmpje over onze organisatie. De bestuurder licht hierin onder andere onze missie en kernwaarden toe. Je leidinggevende neemt daarnaast contact met je op zodat je weet wat je kunt verwachten van jouw eerste werkdag. En we zorgen ervoor dat er een ‘buddy’ voor je klaarstaat. Een collega die je inwerkt, begeleidt en wegwijs maakt binnen de organisatie. Want de medewerkers van PZC Dordrecht vormen een écht en hecht team dat betrokken is bij elkaar en erop gericht is om je vooruit te helpen!
Na drie maanden evalueren we je eerste periode bij PZC Dordrecht en horen we vooral graag hoe het met je gaat en of alles gaat zoals je had verwacht.


Heb je een vraag over een vacature? Neem dan contact op met de contactpersoon die vermeld staat in de vacature. Staat jouw vacature er niet tussen? Solliciteer dan voor onze talentenpool.