Skip links

Stage lopen bij PZC Dordrecht

Zoek je een stimulerende en prettige leeromgeving om kennis te maken met het échte werk? PZC Dordrecht biedt stageplaatsen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), het hoger beroepsonderwijs (hbo) en het wetenschappelijk onderwijs (wo). We zijn gespecialiseerd in ouderenzorg en de zorg voor kwetsbare mensen. Op onze drie locaties in Dordrecht zijn er voldoende mogelijkheden om ervaring op te doen binnen het door jouw geambieerde vakgebied.

Mbo-stages

Bij PZC Dordrecht bieden we stagemogelijkheden om je breed te oriënteren en kennis te maken met onze verschillende doelgroepen en afdelingen. Wil je bij ons een mbo-stage lopen? Neem dan eerst even contact op met de stagecoördinator van je opleiding. Zelf bellen of mailen is gezien de hoeveelheid aanvragen niet mogelijk.

Hbo-stages

Volg je een opleiding op hbo-niveau en zoek je een stageplaats op het gebied van maatschappelijk werk of voor de paramedische beroepen zoals fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en diëtetiek? Bekijk onze vacatures of stuur dan een e-mail naar opleidingadministratie@pzcdordrecht.nl.

Wo-stages

Op universitair niveau hebben we stageplaatsen voor mensen die psychologie studeren. Daarnaast heeft PZC Dordrecht stageplaatsen voor basisartsen die de vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde, huisarts of arts verstandelijk gehandicapten volgen. Voor een stage op wo-niveau psychologie kun je contact opnemen met psychologie@pzcdordrecht.nl. Zoek je een stage bij de medische dienst? Bekijk de vacatures of stuur een e-mail naar artsen@pzcdordrecht.nl.

Let op: de stageplaatsen voor psychologie zijn voor 2023 en 2024 al gevuld.