Skip links

Leren, werken en ontwikkelen

Bij PZC Dordrecht zien we graag dat mensen blijven leren en gedreven zijn om zich te ontwikkelen als mens en professional. Dat kan op veel verschillende manieren. We bieden stageplaatsen, leer-werktrajecten en diverse interne opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Ook is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling als mens en voor thema’s als zingeving en jouw gevoel van welzijn. Collega’s zijn er om je te begeleiden en te helpen waar nodig. Zo creëren we met elkaar een stimulerende en betekenisvolle leer- en werkomgeving.

Leer-werktrajecten

Wil jij een carrière in de zorg maar niet de hele dag in de schoolbanken zitten? Dan hebben wij een prachtig aanbod voor je! We bieden opleidingsplaatsen aan voor de opleiding tot verzorgende (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4). Zo kun je leren en werken tegelijk en een brede ervaring opdoen. Deze mogelijkheid is er voor medewerkers die al in dienst zijn en willen doorgroeien, maar ook voor mensen die van buiten de organisatie komen.
+ lees meer

Stage lopen

Zoek je een stimulerende en prettige leeromgeving om kennis te maken met het échte werk? PZC Dordrecht biedt stageplaatsen voor het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), het hoger beroepsonderwijs (hbo) en het wetenschappelijk onderwijs (wo). We hebben enthousiaste leerlingbegeleiders en praktijkopleiders in huis die gaan voor kwaliteit.
+ lees meer

Opleiding en ontwikkeling

Jouw ambitie en leerwensen staan centraal. Waarin wil je groeien? Wat zijn je ambities? Hierbij gaat het zeker niet alleen om de weg ‘omhoog’. Jezelf in de breedte ontwikkelen is net zo waardevol. We bieden intern veel opleidingsmogelijkheden en ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te participeren in werk- en projectgroepen.

Kwaliteitsregister V&V

Alle verzorgden en verpleegkundigen van PZC Dordrecht zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en lid van de beroepsvereniging V&VN. We organiseren en faciliteren geaccrediteerde trainingen die je kunt volgen op jouw deskundigheidsgebied en waarvoor je punten krijgt die je kunt registreren in je online portfolio.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen gaat niet alleen over je vak, maar vooral ook over je ontwikkeling als mens. We stimuleren onze medewerkers om regelmatig stil te staan en de tijd te nemen om na te denken over zichzelf, hun omgeving en op welke wijze ze van betekenis kunnen en willen zijn. Tijdens de inspiratiedagen zingeving die we organiseren, is er ruimte voor bezinning en verbinding.

PZC Dordrecht-leren en werken

Voor vragen over de opleidingsmogelijkheden binnen PZC Dordrecht kun je contact opnemen met onze opleidingsadviseur Erica Roskam.