Skip links

Leer-werktrajecten

Wil jij een carrière in de zorg maar niet de hele dag in de schoolbanken zitten? Dan hebben wij een prachtig aanbod voor je! Bij PZC Dordrecht bieden we namelijk leer-werktrajecten waarbij je kunt leren en werken tegelijk. Je krijgt les van professionals uit de praktijk en je kunt kennismaken met de verschillende doelgroepen in onze organisatie: geriatrische revalidatiezorg, kleinschalige dementiezorg, wonen met zorg en (jongere) mensen vanaf 18 jaar met niet-aangeboren hersenletsel. Zo krijg jij een goed beeld van de specifieke zorg- en dienstverlening die iedere doelgroep nodig heeft.

Leer-werktraject verzorgende (niveau 3)

In september 2023 starten wij een opleiding voor verzorgenden op niveau 3 waarbij je kunt werken en leren tegelijk. Je krijgt les van docenten van het Da Vinci College én professionals uit de praktijk en kunt kennismaken met de verschillende doelgroepen in onze organisatie: Je wordt begeleid door een leerlingbegeleider die nauw samenwerkt met je praktijkopleider. Na je diplomering kun je een keuze maken welke doelgroep het best bij jou past en waar jij graag als gediplomeerd verzorgende aan de slag gaat.

PZC Dordrecht-leerling
Leer-werktraject verpleegkundige (niveau 4)

Alle vacatures staan op onze website. Heb je interesse in een leer-werktraject voor verpleegkundige niveau 4? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. We houden dan je gegevens in portefeuille en informeren je wanneer er weer een nieuw traject van start gaat.


Heb je nog vragen over onze leer-werktrajecten? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Erica Roskam.